maanantai 17. toukokuuta 2010

Aikuiset askartelevat


Kuvitelkaa lähemmäs sata aikuista naista askartelemassa yhdessä. Ovella valitaan askartelupaketti ja poimitaan mukaan lasi viiniä ja sitten ryhdytään tosi toimiin. Ensin keskitytään hartaasti kunnes naapurilta pitää kysyä apua. Ja pian meteli on korvia huumaava. Tällä kertaa syntyi virkattu kesäkaulakoru ja rusettipinnejä.

5 kommenttia:

 1. Oi, tuollaisessa kerhossa taitaakin olla aika lystiä :)
  Hauskan kaulakorun olitkin tehnyt,rusettipinneistä ei tainnutkaan olla kuvaa(?)
  Mulla puuhana taas yhden kukkapenkin teko..Onneksi mulla on reipas apuri-lapsenlapsi..joten raskaat puuhat hän tekee rivakasti, mä vaan neuvon...
  Unikoille tulee tämä kukkamaa...
  Mukavaa päivän jatkoa
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Hassua...minä periaatteessa inhoan askartelua, koska olen vallan kömpelö käsistäni, mutta ihmeen kivaa minulla oli ennen joulua lapsen kanssa, kun askartelimme pajassa joulukoristeita.

  VastaaPoista
 3. Oi, tuollainen kerho sopisi mullekin! Askartelu viinilasin äärellä kuulostaa oikein mainiolta tavalta viettää ilta.

  Ja kaulakoru näyttää hauskalta. Sen ohjeita täällä odotellaan!

  VastaaPoista
 4. Askartelu oli kyllä mukavaa ja valmista näkyvää jälkeä syntyi nopeasti.

  Kyllä ne pinnitkit kuvassa vilahtavat taustalla lankarullaan nojailemassa (kaverin tekemät kylläkin).

  Korun tekeminen on todella yksinkertaista. Ensin virkataan tarpeeksi ketjusilmukoita (60cm muistaakseni ohjeen mukaan), Ensimmäinen pylväs kolme silmukkaa koukusta ja sen jälkeen jokaiseen kutjusilmukkaan virkataan kaksi pylvästä. Päätä lanka kun kiemuraosuutta on korussa tarpeeksi (noin 2/3 alkuperäisestä ketjusilmukoista). Kiinnitä jäljelle jäänyt häntä korun työn toiseen laitaan ja koru on valmis.

  Näitä pitää tehdä kesäksi pari lisääkin ja suunnittelen jo millaisia ruusukkeita, helmiä tai vaikka rusetteja niihin voisikaan lisätä!

  VastaaPoista
 5. Niinpä tietenkin - yksinkertaista! Mietin täällä jo, että voisiko se olla tuota kiemuraa ihan kokonaan ja myös sitä, että missä kaikessa tuollaista kiemuraa voisikaan käyttää.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...