lauantai 8. toukokuuta 2010

Markkinahumussa


Viime viikonloppuna tuli vierailtua useammillakin markkinoilla. Spitalfieldsin antiikkikaupoissa oli vaikka mitä ihanuuksia tarjolla - yritin kuumeisesti miettiä mitä kuvan puolilla voisi oikein tehdä. Valtavan kauniita ne ainakin olivat!

Lähi maauimalassani oli myös antiikkimarkkinat. Oli aika jännittävää käyskennellä altaan laidalla ja ihastella huonekaluja ja esineitä. Piti olla oikein varovainen, että ei tipahtanut altaaseen ihaniin huonekaluihin keskittyessä! Sisustin kotini uudestaan mielessäni moneen kertaan ja lähdin kotiin käyntikorttikasan kanssa. Ehkä jonakin päivänä...

4 kommenttia:

 1. Jännä paikka pitää markkinat, siis tuo maauimala :) Täällä on vain näitä vähän nukkavieruja kirpputoreja...ihanat tuolit.

  VastaaPoista
 2. Tuo uima-altaan ympäristö on todellakin aika hämmentävä paikka markkinoille. Suorastaan ennakkoluuloton!

  Onpas vaikka mitä hienoa. Tuollaisilla puolilla voisi varmasti tehdä kaikenlaista kivaa. Jos olisi oikein reipas, voisi puolata kaikki lankansa tuollaisille. Se olisi fiiniä!

  VastaaPoista
 3. Mielestäni maauimalassa voisi järjestää useamminkin jännittäviä tapahtumia! Vaikka aion kyllä käydä siellä ihan uimassakin. Viime kesänä kävin kaksi kertaa - kauden alkaessa toukokuussa ja kauden päätteeksi syyskuussa. Molemmilla kerroilla lämmittämätön allas oli aika jäätävä...

  VastaaPoista
 4. Täälläkin taitaisi Samppalinnan uimakausi olla jo alkanut. Mutta sen verran on vilakkaa, että en taida ihan vielä uskaltaa mennä avaamaan omaani.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...