lauantai 22. toukokuuta 2010

Parasta tällä viikolla


Laura:

Kärrit! Ikiomat hevoskärrit!

Naapurin isäntä antoi kärryt, jotka itse oli pelastanut poisheittämiseltä. Pikkusen vaativat työtä. Kaikki puuosat pitää uusia ja metalliosissakin on korjattavaa. Mukana tullut silakin kaipaa kunnostusta ja uusia osia. Mutta eipä haittaa, kun ei ole sitä hevostakaan vielä.

Joni on luvannut ottaa kärryt työn alle. Joskus, kunhan kerkiää. Ei taida olla pelkoa, että meiltä projektit loppuisivat.
Liisa:

Vihdoinkin kesä! Piknikillä uudessa kesämekossa. Iloisia, hymyileviä ihmisiä kaikkialla. Viikonloppu oli ihana.

7 kommenttia:

 1. Onpahan hienot kärrit :)
  Niillä on joku ylhäinen ajellut aika kauan sitten...tai joku isäntämies, emäntä vierellään..hattu päähän ja menox...kunhan ensin on "hiukan laiteltu"
  Piknic käsityön kanssa kesämekossa, mukavassa seurassa kuulostaa mun korviin miltei sadulta..kun täällä karusellissä pyörii...nautin aina noista ihanista tunnelmakuvista.
  Tätä elämää kun pitäisi osata elää ilman "mutkuja" ja "sitkuja"
  mukavaa alkavaa viikkoa molemmille!
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Komiat kärrit! :) Noilla on varmasti mahtava ajella :)

  VastaaPoista
 3. Tuksu - ne on ihan aidot Tuuloslaiset kärrit. Niissä on takapenkkikin, mutta kuvassa se on taitettu alas.

  Herrasväki istunut edessä ja kuski takana. Jotta rapa ei ole lentänyt matkustajien päälle, on eteen vedetty suoja, jonka kiinnituskoukut ovat lokasuojissa tallella.

  Jutta - niinpä! Voi tosin olla, että menee tovi ennen kuin näillä päästään ajelemaan. Tällä hetkellä en edes rohjennut kavuta kyytiin. Ovat ilmeisesti olleet joskus jollain pihakoristeena, kun pohja on ihan puhki.

  Liisa - mitäs virkkailet? Hieno keltainen!

  VastaaPoista
 4. Aika hankinnan olette tosiaankin tehneet! Hienot!
  Keltaisesta langasta olisi tarkoitus tulla kämmekkäät. Lanka on sitä pääsiäisenä ostamaani ryijylankaa, joten saa nähdä miten se kestää käyttöä.

  VastaaPoista
 5. Liisa - kärryjä ei tarvinnut hankkia. Naapurin isäntä oli niitä jemmannut ja halusi antaa ne meille, kun Joni lupasi ne kunnostaa. Lastasimme ne porukalla peräkärryihin ja ne saivat kotiinkuljetuksen.

  Tuo virkkauskuva on tosi hieno - mainiot värit. Ryijylanka ja mekko näyttävät molemmat hienoilta. Ja piknikviltti myös.

  VastaaPoista
 6. Onpa upeat kärrit! Kyllä noilla kelpaa sitten mennä :) Oikein voin jo kuvitella, kun menet pitkin kyläteitä hiukset tuulessa hulmuten. Tuli Suomi-filmifiilis :)

  VastaaPoista
 7. Kirjalijatar - pitää varmaan alkaa kasvattaa hiuksia. Luulen, että ne ehtivät kyllä hyvään hulmuamismittaan ennen kuin kärrit ovat ajelukunnossa.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...