tiistai 4. toukokuuta 2010

Rimpsureuna

Kirpparilta pari viikkoa sitten pelastamaani ruosteenruskeaan peittoon tuli väriä vähän enemmänkin ja peitto parani huomattavasti ainakin minun mielestäni. Ei se tietenkään omatekoisen veroinen ole, mutta tämän raaskin ottaa mukaan vaikka telttaretkelle lämmikkeeksi!

Kiitos väriehdotuksista! Ilman apuanne miettisin varmaan vieläkin millä värillä uskaltautuisin peittoa piristämään.

6 kommenttia:

 1. Hieno rimpsu tuli! Kyllä tuollainen väriraita piristää kummasti peittoa kuin peittoa.

  Mun peittoni ei ole taaskaan edennyt...

  VastaaPoista
 2. Joo peiton piristäminen reunuksella on aika lailla nopeampaa puuhaa kuin kokonaisen peiton virkkaus! Olen kaiken lisäksi hukannut 4.5 virkkuukoukkuni eli peittoprojektit ovat tosiaankin vähän jäissä...

  VastaaPoista
 3. Aijaijai! 4,5 on juuri kriittinen koukku. Luulin jokin aika sitten hukanneeni omani, sen jossa on hieno sorvattu pää. Mutta onneksi se löyty kuitenkin lankavyyhtiin sukeltaneena.

  VastaaPoista
 4. Kaunis tuli :) Koukuista ne osaa sanoa yhtää mitään.

  VastaaPoista
 5. Hei rimssuilijat :)

  Kiitos kivasta blogista, olen pienen tovin tätä lueskellut. Peiton "kohtalo" olikin oikein onnellinen, hyvät värit, jotka ei ehkä ensimmäisenä tulisi mieleen ja nyt kun ne näkee tuossa, niin ovat mahdottoman sopivat :)

  Mulla on muutamakin peitto-projekti, teen kyllä varmaan ohuemmalla langalla, koska koukku taitaa olla kolmonen. Uudistaisin mielelläni vanhojakin peittoja, yhtäkään ei vain ole tullut kirppareilla vielä vastaan, höh :)

  VastaaPoista
 6. Erika - kiitos ja tervetuloa! Pitääkin tulla 'vastavierailulle' ihan pikapuoliin!

  Luulen, että käväisen tänään koukkuostoksilla. Uusi torkkupeittoprojekti odottaa jo vaikka vanhatkaan eivät ole vielä valmiita...

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...