tiistai 11. toukokuuta 2010

Valmiina kesään


Jouduin viikonlopuksi evakkoon vesivahingon vuoksi. En kuitenkaan antanut sen häiritä puutarhurointisuunnitelmiani, vaan otin kukkalaatikot mukaani. Salaojitin viimeisetkin laatikot ja taimikaupasta mukaan tarttui yrttejä, perinteisiä pelakuita ja riippupetunioita. Vielä pitäisi kylvää salaattia ja sitten olenkin valmis kesään! Perinteisesti kukkalaatikkoni ovat heinäkuun alkuun mennessä aika lakastuneita, mutta toivotaan parempaa onnea tänä kesänä!

7 kommenttia:

 1. Harmillinen tuo vesivahinko. Toivottavasti selviää parhain päin, että pääset takaisin kotiin pian.
  Ihania istutuksia. Mä olen menossa tänään puutarhamyymälään, hiukan taas hakemaan täydennystä, kun ilmat lämpiää, alan möyriä pihalla.
  Kyllä tämä vuodenaika on se paras :) ehdottomasti :)
  mukavaa päivää sinne
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Putkimies ratkoo parhaillaan ongelmaa, joten enköhän pääse tänään muuttamaan takaisin kotiin! Istutusintoni alkaa olla jo sillä tasolla, että pian tarvitaan jotain vähän laatikkoa isompaa! Mukavaa puutarhamyymälä retkeä!

  VastaaPoista
 3. Pitäisikö minunkin innostua. Minulla on jo kolme isoa ruukkua hankittuna ja nyt vielä pitäisi keksiä mitä niihin laittaa.

  VastaaPoista
 4. Käytä ihmeessä vapaapäivä hyväksi ja ryhdy istutuspuuhiin! Saat varmasti tytöiltä apua ; )

  VastaaPoista
 5. Oi, olen möyrinyt koko päivän! Mutta en ole vielä istutuspuuhiin päässyt ollenkaan. Mutta nyt on taas uusi kuoppa kaivettu.

  Ikkunalaudalle laitettavat kukkalaatikot on kyllä kivoja. Meillä on sellaisia ollut, kun olin lapsi. Ja huvimajassa on vieläkin.

  VastaaPoista
 6. Minäkin pyörisin mielelläni puutarhassa, mutta tällä erää pitää tyytyä vain noihin kukkalaatikoihin! Niin ja vielä niihin halvimpiin muovisiin... Toisaalta ne eivät halkea pakkasella ja luonnollisesti istutuksistani tulee niin runsaat ja rehevät, että laatikot peittyvät tuota pikaa ; )

  VastaaPoista
 7. Äidin kanssa kovasti viime kesänä ihailimme sitä sun makuuhuoneen ikkunan yrttilaatikkoa. Oli niin valtavan kätevää, kun kaikki oli käden ulottuvilla. Yrtit eivät tainneet meidän vierailun jäljiltä olla enää ihan yhtä reheviä, kuin aiemmin...

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...