keskiviikko 11. joulukuuta 2013
Syksyn suosikkisalaatti 2
Lämpimän kurpitsa-sienisalaatin lisäksi tätä salaattia on tullut tehtyä viime viikkoina useampaan otteeseen. Salaatin voi koota omista lempi antipastoaineksista, kunhan mukana on ainakin pariloituja nektariineja tai persikoita, rucolaa ja mozzarella- tai burratajuustoa. Tässä salaatissa oli lisänä grillattuja latva-artisokan sydämiä, parmankinkkua ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Kasaa ainekset vadille, lorauta päälle balsamiviinietikkaa, oliiviöljyä, ripaus sormisuolaa ja mustapippuria ja nauti tuoreen leivän kanssa.
Inspiraatio salaattiin löytyi Kitchy Kitchen blogista.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tuollaisesta salaatista minäkin pidän. Talvisin tulee aina kyllästyminen vihreään salaattiin. Täytteinen salaatti ennemminkin kuin salaatti täytteillä :-) NAM!
VastaaPoistaOih, hyvältä näyttää! Saisikohan täällä koti-Suomessa jostain kunnollisia nektariineja tähän aikaan vuodesta?
VastaaPoista